Om oss

Vi ser till hela hunden!

Mitt Hund-CV

Utbildningar/Kurs

Handlerkurs för Mikael Nilsson

Klippkurs-SWTK

Skrivare och tävlingssekreterare i rallylydnad SBK

Uppfödarutbildning SKK

Grundmodul instruktör SBK

Allmänlydnadsinstruktör SBK

Utökad raskunskap SBK

M1-SBK(mentalkunskap hund)

L1-(ledarskap studiefrämjandet)

Fortbildning instruktör "bäst vardag" med Maria Brandel.

Diplomerad/certifierad hundmassör-Ängslyckan friskvård

Diplomerad fyscoach/PT för hund-Ängslyckan friskvård

Utbildning Mikroström "Följ Strömmen"-Ängslyckan friskvård

Utbildning "Artroshunden" -Ängslyckan friskvård

Diplomerad Hundfrisör-Life4you Academy 

Föreläsningar

Tävlingspsykologi-Eva-Marie Wergård

Hur du gör din hund till en superhjälte-Jessica Mann

Tävlingspsykologi-Nina Steinbach

Hundarnas språk, De fysiska signalerna-Peter Ekeström

Det beror på-Eva Bodfäldt och Caroline Alupo

Bästa starten-Maria Brandel

Älskade valp-Eva Bodfäldt

Hund i Rörelse - Annika Falkenberg

Utöver detta många olika kurser och träningshelger med egna hundar-valp/fortsättnings kurser, rallylydnad, tävlingslydnad, nosework mm

Här hos oss ser vi till hela hunden, all hantering/behandlingar  sker på hundens villkor och jag bedriver modern belöningsbaserad hundträning. 

Min övertygelse och motto är att alla hundar lika väl tävlingshund, jakthund och familjehund ska få leva ett friskt långt och aktivt liv. I detta ingår både en frisk kropp, aktivering och att veta hur man uppför sig i samhället, det mår både hund, ägare och alla runt omkring bra av!! Företaget startade hösten 2019 och erbjuder friskvård för hund, massage och fysträning, klippning, trimning & pälsvård av alla raser och privatträning.

Vem är då jag......Maria Sjögren och har just nu två wheaten terrier en tik Enya född 2013 och en hane Asto född 2010 senaste tillskottet i flocken är en liten lhasa apso som heter Selma och kom till oss midsommar-19. Jag bor i centrala Oskarshamn med man och dotter. Jag tävlar aktivt med framförallt Enya i Rallylydnadens mästarklass och i Lydnadsklass 1, Asto har varit skadad under en längre tid och rehabtränas mest just nu, annars tränas och tävlas även han i rallylydnad fortsättningsklass och tränas inför att ta doftprov i nosework. Vi spårar också mycket i skogen men främst för aktivering. Lilla Selma är än så länge ett oskrivet blad, men då hon främst är dotterns hund så får hon bestämma framtiden, dom har iallafall tagit sig igenom valpkurs med gott resultat.