Privatträning


Privatträning

Du kanske har svårt att passa in tid till kurser i ditt liv eller har en hund som har svårt att vara i grupp? Då kanske privatträning är ett alternativ för dig och din hund. 


Dessa olika träningar finns tillgängligt för bokning just nu, 

gå gärna in på www.boka.se/hunderietioskarshamn 

eller ring 0723895964


Allmänlydnadsträning dvs grundläggande vardagsträning, kontakt, följsamhet, belöningar, passivitetsträning, gå fint i koppel, lägga grunden för bra hundmöten, osv, träningen läggs upp efter individ, nivå och önskemål. Detta bokar du om ni också börjat få problem med något av ovanstående, tex hundmöten. Anser jag vid vårt möte att problemet ni har är för komplicerat och har andra bakomliggande orsaker så kommer jag hänvisa er vidare till problemhundsutredare alt hundpsykolog.Rallylydnad alla klasser, antingen grundträning för rena nybörjare eller om du vill ha hjälp med några enskilda moment. Är du helt nybörjare behövs mer än ett tillfälle. 

Personspår, grunderna för att börja spåra med din hund i aktiveringssyfte.

Aktivering, tips och råd angående aktivering, trixträning och berikning av hundens vardag.

Balansboll, du får individanpassade råd kring att träna på boll och vilka övningar och bollar som passar för just dig och din hund. 

Pris 600kr (pris/timme) i detta ingår då enskild träning både teoretiskt och praktiskt, mejlutskick med övningar efter träningstillfället.


Hållbar hund, fysträning för hållbar hund i vardagen, eller inom er tävlingsgren ni får tips på allmänt stärkande övningar för hela hundens kropp, allt för att hunden ska hålla sig sund och frisk långt upp i åren. OBS! Hunden ska vara fullt frisk och ha fyllt 1år. Här behövs minst tre tillfällen för att få en helhetsbild av vad fysträning innebär. Har ni märkt av rörelsestörning, hältor, smärta/ömhet mm så ska ni boka friskvård istället där vi gör en mer ingående analys av just er hunds problem. Tre tillfällen 1200kr. 

Betalas vid första tillfället sen väljer du själv vilka tider du vill boka. 


Vi kan även göra hembesök om du behöver hjälp med något på hemmaplan, då tillkommer en kostnad på 100kr. (Gäller inom kommungränserna) Träffarna brukar ligga på ca en timme/gång, man hinner mycket på en timme när man är själv och oftast orkar inte hundarna hålla fokus under längre tid än så.